Årsregnskaber og Revision

Årsregnskab Roskilde og KøbenhavnVi har mange års erfaring med at lave både årsregnskab og revision. Dermed garanterer vi, at vores bogføring – og vores regnskaber – lever op til både bogføringsloven og årsregnskabsloven.

I kan spare mange penge ved at lade os lave jeres årsregnskab. I forbindelse med bogføring er denne mulighed specielt oplagt. Vi udarbejder årsregnskaber for enkeltmandsvirksomheder. Vi udarbejder især regnskab for virksomheder i København og omegn, da vi er beliggende i Roskilde. Vi udarbejder dog også gerne regnskaber for virksomheder beliggende andre steder i landet og har bl.a. mange kunder i København.

For andre virksomhedstyper tilbyder vi revision ved en af vores trofaste samarbejdspartnere. Dermed får du billig revision. Vi sørger naturligvis for kommunikationen mellem jer og denne samarbejdspartner, så I får lavet et årsregnskab nemt og smertefrit.

Fuld pakke eller forberedelse

Vi kan som nævnt stå for udarbejdelse af hele jeres årsregnskab, men hvis I allerede har en revisor tilknyttet, kan vi også tilbyde hjælp med at forberede årsregnskabsmaterialet i form af en revisionsmappe.

Hermed kan I spare både tid og penge. Uanset hvad anbefaler vi, at jeres årsregnskab gennemgås af os. Hermed får I en forståelse af de enkelte poster i jeres regnskab, så I kan træffe afgørelser om fremtidige besparelser, investeringer, optimeringer og lignende.

Kontakt os angående årsregnskab og revision

Mangler I en kompetent bogholder med god forstand på årsregnskaber og revision, så kontakt Jette Munk Regnskab & Bogføring i Roskilde. Vi har som nævnt den fornødne erfaring og viden til at kunne udarbejde et regnskab, der overholder alle gældende regler i København og omegn.

Kontakt os på telefon eller mail, så kommer vi med et tilbud på, hvordan vi kan hjælpe jer med årsregnskab eller revision.

 

Kontakt

Jette Munk
Tlf.: 29 27 33 57
bogholder@jettemunk.dk