Årsregnskab og Revision

Årsregnskab Roskilde og KøbenhavnVi har mange års erfaring med at lave både årsregnskab og revision. Dermed garanterer vi, at vores bogføring – og vores regnskaber – lever op til både bogføringsloven og årsregnskabsloven.

I kan spare mange penge ved at lade os lave jeres årsregnskab. I forbindelse med bogføring er denne mulighed specielt oplagt. Vi udarbejder årsregnskaber for enkeltmandsvirksomheder. Vi udarbejder især regnskab for virksomheder i København og omegn, da vi er beliggende i Roskilde. Vi udarbejder dog også gerne regnskaber for virksomheder beliggende andre steder i landet og har bl.a. mange kunder i København.

For andre virksomhedstyper tilbyder vi revision ved en af vores trofaste samarbejdspartnere. Dermed får du billig revision. Vi sørger naturligvis for kommunikationen mellem jer og denne samarbejdspartner, så I får lavet et årsregnskab nemt og smertefrit.

Fuld pakke eller forberedelse

Vi kan som nævnt stå for udarbejdelse af hele jeres årsregnskab, men hvis I allerede har en revisor tilknyttet, kan vi også tilbyde hjælp med at forberede årsregnskabsmaterialet i form af en revisionsmappe.

Hermed kan I spare både tid og penge. Uanset hvad anbefaler vi, at jeres årsregnskab gennemgås af os. Hermed får I en forståelse af de enkelte poster i jeres regnskab, så I kan træffe afgørelser om fremtidige besparelser, investeringer, optimeringer og lignende.

Kontakt os angående årsregnskab og revision

Mangler I en kompetent bogholder med god forstand på årsregnskaber og revision, så kontakt Jette Munk Regnskab & Bogføring i Roskilde. Vi har som nævnt den fornødne erfaring og viden til at kunne udarbejde et regnskab, der overholder alle gældende regler i København og omegn.

Kontakt os på telefon eller mail, så kommer vi med et tilbud på, hvordan vi kan hjælpe jer med årsregnskab eller revision.

 

Kontakt

Årsregnskab København og RoskildeJette Munk
Tlf.: 29 27 33 57
bogholder@jettemunk.dk