Økonomistyring og rapportering

Bogføring, og i særdeleshed opfølgningen af denne, er ofte et nedprioriteret område. Og dog har krisen lært mange hvor vigtigt det er, at bogføringen er på plads og opdateret. Hermed kan man hurtigt sætte ind og handle ud fra virksomhedens løbende regnskabstal. Dette kalder vi økonomistyring.

Den store forskel på virksomheder, som klarer sig godt og virksomheder, som klarer sig dårligt er ofte tydelig: dem som handler hurtigt ud fra deres aktuelle situation er dem, som kan vende situationen i tide og dermed begrænse tab.

Virksomhedsejere har også måtte sande hvor vigtigt det er, at man hurtigt får rykket sine debitorer i forhold til likviditet. Det samme gælder om tilpasning af lagrene til salget og om den aktuelle personalesituation.

Vi tilbyder hjælp med denne økonomistyring – eksempelvis i forbindelse med den daglige bogføring.

            

Leje af en økonomichef

Vi tager gerne rollen som eksterne økonomichefer, som kommer hver måned, når den daglige bogføring er opdateret. Herefter laver vi den økonomistyring der er brug for, og gennemgår den med jeres ledelse. Dette gør, at virksomheden sparer en regnskabschef og kun betaler for de timer der er brug for.

 

Kontakt

Jette Munk
Tlf.: 29 27 33 57
bogholder@jettemunk.dk