Bogføring og løn

Vi tilbyder som freelance bogholder virksomheder i Roskilde, København og omegn bogføring som opfylder alle lovmæssige krav. Søges en bogholder, så er du landet det rette sted.
Hermed får I bogføring som giver jer grundlag for at styrke jeres base og som er skræddersyet til netop jeres virksomhed. Vi tager rollen som ekstern bogholder, og laver dermed hele – eller dele af – dit bogholderi som freelance bogholder i København og omegn. Sammen finder vi en form som passer perfekt til jeres virksomhed.

Kontakt os nu og find ud af, hvordan vi kan hjælpe jer med bogføring og løn.

Ingen opgave er for lille eller for stor

Vi tager hånd om alle ydelser indenfor bogføring. Vores vigtigste mål er at finde den form, der passer bedst på jeres virksomhed.

Vi håndterer typisk følgende områder indenfor bogføring og løn:

  • Bogføring.
  • Kreditorstyring.
  • Fakturering.
  • Debitorstyring.
  • Lønadministration.
  • Momsafregning.
  • Betalinger, bankafstemning og kortafstemning.
  • Klargøring af materiale til revisor eller udarbejdelse af årsregnskab.
  • Indberetninger til SKAT og andre offentlige myndigheder.
  • Opdatering og implementering af nye økonomisystemer.

Mangler du hjælp til et område, som måske ikke fremgår af listen, er du altid velkommen til at spørge. Vi løser som skrevet ovenfor opgaver indenfor bogføring i København og omegn.

Bogføring- og lønadministration i bogføringssystemer

Bogholder KøbenhavnVi kender til utallige former for bogføringssystemer. Har I et bogføringssystem, som virker godt, bogfører vi gerne videre i dette. Vi hjælper også gerne med at implementere nye bogføringssystemer.

For os som bogholder er faglighed og kvalitet nøgleord. Vi bestræber os altid efter at overholde alle deadlines og udføre alt arbejde indenfor aftalt tid. Vi bogfører på fast timepris; vi er dog forhandlingsparate – efter 3 måneders bogføring, kan en fast pris på bogføringsopgaven, aftales. Målet for os er, at jeres virksomhed får dækket sit behov til den helt rigtige pris og at vi kan få et gensidigt godt samarbejde.

Hvad angår lønadministration arbejder vi med de mest gængse lønsystemer. Hvis jeres virksomhed ikke har et lønsystem, udfører vi billig lønadministration i Dataløn. Vi tager os desuden af alle spørgsmål I har omkring løn og udbetaling.

Bogføring København

Vi sørger for, alle lovkrav overholdes

Freelance bogholder København

Bogføring skal opfylde en række lovkrav, heriblandt krav fra bogføringsloven. Desuden skal bogføring danne løbende baggrund for at styre jeres virksomhed. Nu om dage er der høje krav til virksomheder – korrekt bogføring er et must. Vi hjælper jer som bogholder med bogføring, som lever op til disse lovkrav.

 

Kontakt

Jette Munk
Tlf.: 29 27 33 57
bogholder@jettemunk.dk