Bogføring København

Vi tilbyder som freelance bogholder virksomheder i Roskilde, København og omegn bogføring som opfylder alle lovmæssige krav. Søges en bogholder, så er du landet det rette sted.
Hermed får I bogføring som giver jer grundlag for at styrke jeres base og som er skræddersyet til netop jeres virksomhed. Vi tager rollen som ekstern bogholder, og laver dermed hele – eller dele af – dit bogholderi som freelance bogholder i København og omegn. Sammen finder vi en form som passer perfekt til jeres virksomhed.

Kontakt os nu og find ud af, hvordan vi kan hjælpe jer med bogføring og løn.

Effektiv og nem hjælp til bogføring

Når du vælger at starte dit eget firma, er der et væld af praktiske ting, der skal holdes styr på. Specielt bogføring er vigtigt, fordi du skal kunne fremvise dine bilag, hvis SKAT spørger efter dem.

Bogføring kan midlertidigt være en tidskrævende opgave at varetage selv. Med hjælp udefra kan du spare tid og lægge din energi et andet sted.

Som freelance bogholder står vi klar til at lette presset fra dine skuldre og kan sørge for, at der er styr på både fakturering og momsafregning.

Vi hjælper alle typer af virksomheder

Med godt og vel 25 års erfaring som bogholder er der ikke den type af virksomhed, vi ikke har hjulpet.

Uanset din virksomheds størrelse har vi de rette kompetencer til at hjælpe dig.

Vores arbejde som bogholder lægger vægt på god professionel kommunikation, og vi sørger for at lave regnskaber, der er til at forstå, så du på den måde kan bruge dem til at få et overblik over din virksomhed.

Ingen opgave er for lille eller for stor

Vi tager hånd om alle ydelser indenfor bogføring. Vores vigtigste mål er at finde den form, der passer bedst på jeres virksomhed.

Vi håndterer typisk følgende områder indenfor bogføring og løn:

  • Bogføring.
  • Kreditorstyring.
  • Fakturering.
  • Debitorstyring.
  • Lønadministration.
  • Momsafregning.
  • Betalinger, bankafstemning og kortafstemning.
  • Klargøring af materiale til revisor eller udarbejdelse af årsregnskab.
  • Indberetninger til SKAT og andre offentlige myndigheder.
  • Opdatering og implementering af nye økonomisystemer.

Mangler du hjælp til et område, som måske ikke fremgår af listen, er du altid velkommen til at spørge. Vi løser som skrevet ovenfor opgaver indenfor bogføring i København og omegn.

Bogføring- og lønadministration i bogføringssystemer

Bogholder KøbenhavnVi kender til utallige former for bogføringssystemer. Har I et bogføringssystem, som virker godt, bogfører vi gerne videre i dette. Vi hjælper også gerne med at implementere nye bogføringssystemer.

For os som bogholder er faglighed og kvalitet nøgleord. Vi bestræber os altid efter at overholde alle deadlines og udføre alt arbejde indenfor aftalt tid. Vi bogfører på fast timepris; vi er dog forhandlingsparate – efter 3 måneders bogføring, kan en fast pris på bogføringsopgaven, aftales. Målet for os er, at jeres virksomhed får dækket sit behov til den helt rigtige pris og at vi kan få et gensidigt godt samarbejde.

Hvad angår lønadministration arbejder vi med de mest gængse lønsystemer. Hvis jeres virksomhed ikke har et lønsystem, udfører vi billig lønadministration i Dataløn. Vi tager os desuden af alle spørgsmål I har omkring løn og udbetaling.

Bogføring København

Vi sørger for, alle lovkrav overholdes

Freelance bogholder København

Bogføring skal opfylde en række lovkrav, heriblandt krav fra bogføringsloven. Desuden skal bogføring danne løbende baggrund for at styre jeres virksomhed. Nu om dage er der høje krav til virksomheder – korrekt bogføring er et must. Vi hjælper jer som bogholder med bogføring, som lever op til disse lovkrav.

Jette Munk – din trofaste bogholder

Når du vælger os som din bogholder i København, får du en samarbejdspartner, du kan stole på.

Vi ser det som vores fornemmeste opgave at hjælpe dig på præcis den måde, du og din virksomhed har behov for det.

Uanset hvad du har brug for hjælp til, gør vi en dyd ud af altid at overholde de aftaler, vi indgår i fællesskab. Samtidig er vi fleksible – hvis dit behov ændrer sig undervejs, indretter vi os naturligvis efter det.

Det vigtigste for os er, at du har tillid, til det arbejde vi udfører og bruger os til både sparring og rådgivning. På den måde kan vi være med til at indfri dine mål.

Kontakt os allerede i dag

Hvis der er noget, du er i tvivl om, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder også altid en uforpligtende snak.

Hvad end du har firmaadresse i København, Roskilde eller et helt tredje sted, kan vi hjælpe dig.

Du kan ringe til os på telefon 29 27 33 57 eller skrive til os på mail bogholder@jettemunk.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Kontakt

Freelance Bogholder København og bogføring KøbenhavnJette Munk
Tlf.: 29 27 33 57
bogholder@jettemunk.dk